Язык сайта
Вы не вошли!   Войти | Регистрация
Расширенный поиск
Удалить рекламу

Volk i semero kozlyat Украинский субтитры (1938) 1CD srt

film

Купить на Amazon.com

О субтитрах

Скачать (beta)

Скачать
Благодарю

Оценить качество субтитров

Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 1 балл(-а/-ов) (плохое)Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 3 балл(-а/-ов) (удовлетворительное)Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 5 балл(-а/-ов) (нормальное)Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 7 балл(-а/-ов) (хорошее)Оценить КАЧЕСТВО субтитров на 10 балл(-а/-ов) (отличное)

Комментарии

Файл субтитровVovk i semero kozenyat.srt (6026байт) посмотреть субтитры

Комментарий добавившегоМати-коза, відлучаючись з дому, попереджає своїх козенят остерігатися вовка, що бродить неподалік. Вовк, скориставшись вдалим моментом, стукає до козенят і заявляє, що він їхня мати. Ті у відповідь кажуть, що голос їх матері м'який, в той час, як його — грубий. Вовк з'їдає шматок крейди, щоб пом'якшити свій голос. За іншою версією коваль виковує вовку нове співуче горло. Однак козенята все одно не пускають його: лапи у їх матері білі, а не чорні, як у вовка. Той йде на млин і бруднить свої лапи в борошні. Козенята впускають вовка, який тут же з'їдає їх усіх, крім найменшого, що сховався в грубці. В англійській версії — у футлярі годинника.
Повернувшись додому, мати-коза бачить розгардіяш, створений вовком, і врятоване найменше козеня, яке розповідає їй про те, що сталося. Вона відправляється за вовком і знаходить його, сплячого з набитим шлунком, в якому щось вовтузиться. Мати-коза розтинає вовку живіт і звідти з'являються живими шість козенят, після чого заповнює його живіт камінням. На наступний ранок коза зустріла вовка та запропонувала йому позмагатися в стрибках через багаття, коза перестрибнула, вовк теж стрибнув, але каміння його потягнуло вниз. Вовк згорів. Ще один варіант кінцівки — вовк, прокинувшись з камінням в шлунку, захотів пити, пішов до струмка, послизнувся, впав у воду та від тягаря потонув.
Название релизаВовк і семеро козенят
ДобавилAnonymous (Niffiwan) @ . скачаны13x () . Удалить из закладокДобавить в закладки . Исправить ошибкуИсправить ошибку

Комментарии

Войти добавить комментарий.

Volk i semero kozlyat субтитры Украинский
Название релиза#CD ДобавленыСкачаны Рейтинг субтитров Добавил
Вовк і семеро козенят1CD10x 0.00Jakup
Тематические ссылки
Все субтитры этого фильма на выбранном языкеВсе субтитры для фильма
Все субтитры этого пользователяЗапрос этих субтитров для другого релиза
О фильме:О фильме @ http://www.imdb.com
Афиши:Афиши @ http://www.imdb.com
Другое:Здесь могла быть ваша ссылка
О фильмеДругое название:Волк и семеро козлят (eng)
Рейтинг фильма:7.0 / 10 (555)
[ ] - Animated adaptation of Russian folk tale.
Режиссер:
Страна:
Язык:
Удалить рекламу
download subtitle