Idioma do site
Você não está conectado!   Efetuar login | Registro
Pesquisa avançada
Remover propaganda

Legendas para filmes HD/(Alta Definição)

Papers, Please: The Short Film Checo Legendas (2018) 1CD srt

A legenda deste filme parece estar errada. Ajude-nos com uma correção (2)

film

Comprar na Amazon

Detalhes da legenda

Baixar (beta)

Baixar
Muito obrigado.

Avalie a qualidade desta legenda

Avalie a QUALIDADE da legenda com 1 pontos (Muito ruim)Avalie a QUALIDADE da legenda com 3 pontos (Ruim)Avalie a QUALIDADE da legenda com 5 pontos (Ok)Avalie a QUALIDADE da legenda com 7 pontos (Bom)Avalie a QUALIDADE da legenda com 10 pontos (Excelente)

Comentar

Nome da legendaDoklady.prosim.2018.CS.srt (5734bytes) Mostrar prévia

Comentário do autorÚvodní text vysvětluje, že události se odehrávají v roce 1982 ve Východním Grestin v Arstotzka, po šestileté válce, stejně jako původní hra.
Film začíná tím, že inspektor kráčí k budce. Připravuje se na den vytažením razítek a sešitu pravidel a položí před sebe rodinnou fotografii. Než zavolá prvnímu příchozímu, Sergiu mu oznámí, že dnes přijde osoba jménem Elisa.
Prvním účastníkem je muž jménem Mariusz Kwasek ze Spojené federace s propadlým pracovním průkazem. Inspektor mu odepře vstup, přestože muž žádal o přístup.
Následuje sestřih různých účastníků. Končí příchodem Elisy Katsenja, která postrádá povolení k přístupu (ale v anglických titulcích se nazývá povolení ke vstupu). Prosí inspektora, aby ji nechal projít. Zatímco inspektor přemýšlí, vytiskne se zpráva, že pro dnešek bylo dosaženo kvóty pro Kolechiany. Inspektor jí poté zamítne vstup. Elisa dá inspektorovi medailon a odejde. Inspektor položí medailon k rodinné fotografii, chvíli přemýšlí o svém jednání a zavolá dalšího účastníka.
Začíná další sestřih s cizími pasy, včetně toho Cobrastanu. Jorji Costava je také vidět v kabině se Sergiu a dalším strážcem. Montáž končí příchodem Isaaca Robinského, muže z Obri, který tvrdí, že přijíždí do Arstotzky navštívit svou sestru, kterou neviděl tři roky. Následuje jeho manželka Ivana, jejíž příjmení je Robinsky v pasu, ale Robynsky v povolení k přístupu (kolem 7:20 je zobrazen její pas i povolení k přístupu a obě jména jsou napsána správně, ale účel její návštěvy je práce). Stěžuje si, jak je její příjmení v úředních dokumentech často špatně napsáno, a prosí inspektora, aby ji nechal projít. Inspektor zaváhá, a když se podívá na Elisin medailon, dovolí Ivaně vstoupit.
Při kontrole dalšího účastníka dojde mimo budku na straně Arstotzkan k explozi. Inspektor je sražen a muž venku křičí: "Pro Kolechii!". Když se rozezní alarm, inspektor vezme pistoli a odejde. Na zemi leží kousky spálené látky podobné té, kterou dříve nosila Ivana Robinsky, což naznačuje, že se odpálila. Její manžel míří pistolí na Sergiu, který leží na zemi. Zastřelí Sergiu a namíří zbraň na inspektora. Když se ozve výstřel, obrazovka zčerná. Další "Pro Kolechii!" je slyšet a začnou závěrečné titulky.
Nome da versão (release)Doklady, prosím!
AutorAnonymous (Nikita Ordynskiy) @ . baixado14x () . Excluir dos favoritosAdicionar aos favoritos . Corrigir legendasCorrigir legendas

78 /100 More info in Czech on kinobox.cz
Vaši dokumenty na Kinobox.cz: 78%
https://www.kinobox.cz/film/579862-vasi-dokumenty

Comentar

Efetuar login para escrever comentários.

Links interessantes
Todas as legendas para este filme neste idiomaTodas as legendas para este filme
Todas as legendas deste usuárioPedir esta legenda para uma versão diferente
Sobre o filme:Sobre o filme @ http://www.imdb.com
Posters:Posters @ http://www.imdb.com
Outros:Ponha seu link aqui
Detalhes do filmeTambém conhecido por:Papiere, bitte! (cze), Xuất-trình giấy-tờ (pob), Papers, Please! (eng)
Pontuação do filme:7.3 / 10 (1315)
[ ] - An official adaptation of the award winning game "Papers, Please" by Lucas Pope.
Créditos de autor:
País:
Idioma:
Remover propaganda
download subtitle