Site Language
You are not logged in!   Log-In | Register
Advanced search
Hide ads

A Werewolf in the Amazon Turkish subtitles (2005) 1CD srt

film

Buy at Amazon

Subtitle details

Download (beta)

Download
Thanks

Rate quality of subtitles

Rate QUALITY of subtitles with 1 point (bad)  Rate QUALITY of subtitles with 3 point (poor)  Rate QUALITY of subtitles with 5 point (okay)  Rate QUALITY of subtitles with 7 point (good)  Rate QUALITY of subtitles with 10 point (excellent)

Comment

Subtitle filenameUm Lobisomem na Amazônia.{YouTube}.TR.srt (61123bytes) show preview

Uploader commentKONUSU: Güçlü bir halusinojen peşinde olan beş arkadaş, Amazon'da tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. Ancak, tek tehdit tehlikeli yolculuk değildir. Derken, Çılgın Dr. Moreau ve cani insan-hayvan melezlerinin bulunduğu gizli yeri keşfederler. Paul Naschy'yi filmde Dr. Moreau rolünde izleyeceksiniz.
/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/
Norman BATES: Alfred Hitchcock'un kült filmi Psycho'daki (Sapık), katilin ismi.
Janet LEIGH: Psycho'da "Marion Crane" karakterini canlandıran aktris.
Daime: Ruh Asması. Ayahuska, Banisteriopsis caapi bitkisinin dal ve yapraklarının kaynatılmasıyla elde edilen çok güçlü halüsinojen içecek. İçerdiği dimetiltriptamin nedeniyle çoğu ülkede tıbbî zorunluluklar dışında kullanımı yasadışıdır.
Valkürler: İskandinav mitolojisinde Odin'in yardımcıları olan, miğfer ve mızrakla silahlanmış genç ve güzel bakirelerdir. Gökten kanatlarıyla savaş alanına inip Einherjar denilen savaştaki cesur kahramanları Valhalla'ya götürürler. Buraya götürmelerinin nedeni Ragnarok'da yani dünyanın sonunda olacak savaşta Odin'in yanında savaşacak güçlü savaşçılar toplamaktır.
Pavel Petrovich Bazhov: Bir yazar, folklorcu, gazeteci, gazeteci. Ural masallarının yazarı olarak ünlendi.
Büyük Poloz: Pavel Bazhov tarafından derlenen, Sibirya'Nın Ural bölgesine ait bir halk öyküsü. Bu öyküde iki çocuğun, "Büyük Poloz (Yılan)" denilen efsanevi bir yaratıkla karşılaşmaları anlatılır.
Penthesileia: Bir Amazon kraliçesi. Ares ile Otrera'nın kızı. İstemeden selefi Hippolyte'yi öldürdü ve Kral Priamos tarafından günahından arındırıldı.
Modus operandi (çoğulu modi operandi), bir kimsenin çalışma yöntemi veya alışkanlığını tanımlamakta kullanılan Latince bir deyim. Kriminoloji ve kriminalistik terminolojisinde, "vakanın oluş şekli" veya "failin yöntemi" anlamlarına gelir. "Failin Yöntemi" olarak çevirdim.
Santo Daime: Brezilya kökenli dini bir grup. Şaman gelenekleri ve Hıristiyanlığı harmanlayıp ayrı bir ambiyans yakalamışlardır. “Dai-me forca, dai-me amor, dai-me luz," yani "bana güç ver,bana sevgi ver,bana ışık ver "demektir. Ruh asması(Ayahuska) olarak bilinen şamanik bitki karışımını içip, astral boyutlardan mesaj alan "Raimundo İrineu Sera" adında biri tarafından kurulmuştur. Bir de kiliseleri mevcuttur.
© ssniper
"Emin GÜVEN"
İndirme Linki: www.youtube.com/watch?v=0JgT_52pdGA
Release nameYouTube29.970 FPS
UploaderAnonymous (ssniper) @ . downloaded54x () . Remove from favouritesAdd to favourites . Correct subtitlesCorrect subtitles

Comment

log-in to post comments.

Interesting links
All subtitles for this movie in this languageAll subtitles for this movie
All subtitles from this userRequest this subtitle for a different release
About movie:About movie @ http://www.imdb.com
Trailers:Trailers @ http://www.imdb.comPosters:Um Lobisomem na Amazonia movie postersPosters @ http://www.imdb.com
Movie detailsAKA:Kurt Adam Amazon'da (tur), A Werewolf in Amazonia (eng), A Werewolf in the Amazon (eng)
Movie Rating:4.3 / 10 (141)
[ ] - No overview found.
Directed by:
Country:
Language:
Hide ads
download subtitle